Спеції та інші інгредієнти
У виробництві продукції ми використовуємо тільки преміальні спеції, а саме: кардамон, чорний перець, гвоздику, мускатний горіх, духмяний перець та корицю.

У процесі закладки технологи додають тільки фільтровану воду найвищої якості.

Також у виробництві варених ковбас обов'язково додаються вершки, цукор та сухе молоко.

Досвідчені технологи отримують збалансований смак у наших ковбасних виробах за допомогою правильного використання інгредієнтів, щоб порадувати Вас.


II
Американський концентрат «Butter Buds»
Сьогодні наша компанія максимально намагається посилити якість своєї продукції, а також надати їй той неповторний смак і аромат, який зацікавить навіть найвибагливішого покупця.

Колись саме з цією метою ми почали застосовувати в рецептурі виготовлення «НПК Легенда» преміальний молочний концентрат «Butter Buds».

В основі приготування цього інгредієнта лежить процес модифікації ферментів, який дозволяє розкрити «заховані» аромати у молочних продуктах.

Пояснимо, що саме ці аромати приховані в молекулах молочного жиру, але самі по собі можуть бути в сотні разів інтенсивнішими, ніж в оригінальному молочному продукті.

Технологія модифікації ферментів вибірково розблоковує молекулярні зв'язки, щоб повністю розкрити потенціал ароматів.

Цей процес мінімізує жир та максимізує смак, що призводить до отримання висококонцентрованої, ароматної, а також високофункціональної молочної добавки, яку ми застосовуємо для виготовлення «вареної» групи асортименту нашої ковбасної продукції.

Ну і звичайно хочеться підкреслити, що молоко, яке використовується для приготування даного концентрату, поставляється з прилеглих ферм штату Вісконсін.

Саме завдяки цій американській розробці, ви можете почути ті неповторні «ноти» аромату вершків, молока або вершкового масла в продукції «НПК Легенда» !


III
Натуральна оболонка
Ковбаси в натуральних оболонках вироблялись протягом століть, і до 30-х років минулого століття натуральні оболонки були єдиним видом оболонок, що використовувались в ковбасному виробництві.

Натуральна оболонка – найдавніший вид «упаковки» для сосисок та ковбас.

Переважно ми використовуємо тільки натуральну оболонку для нашої продукції, тому що вона зберігає неперевершений смак.

Ковбаси в натуральній оболонці мають той характерний «хрускіт» та ніжний смак, які не замінить жодна інша штучна оболонка, і тому так затребувані в наші дні вимогливими покупцями.

Продукція в натуральній оболонці залишається ніжною та соковитою!

Осмотична якість натуральних оболонок чудово впливає на смак м'ясного продукту. Відмінна волого та димопроникність, що дозволяє створити в ковбасі багатий, насичений та збалансований аромат копчення. Натуральна оболонка дозволяє продукту «дихати», що сприяє поширенню аромату свіжої ковбаси. Проникність натуральних оболонок означає можливість змішування ароматів всередині ковбаси під час приготування.

Термін «натуральний» був і залишається одним із найбільш значущих показників, що впливають на вибір покупця !