Сьогодні наша компанія максимально намагається посилити якість своєї продукції, а також надати їй той неповторний смак і аромат, який зацікавить навіть найвибагливішого покупця.
Колись саме з цією метою ми почали застосовувати в рецептурі виготовлення «НПК Легенда» преміальний молочний концентрат «Butter Buds».
В основі приготування цього інгредієнта лежить процес модифікації ферментів, який дозволяє розкрити «заховані» аромати у молочних продуктах.
Пояснимо, що саме ці аромати приховані в молекулах молочного жиру, але самі по собі можуть бути в сотні разів інтенсивнішими, ніж в оригінальному молочному продукті.
Технологія модифікації ферментів вибірково розблоковує молекулярні зв'язки, щоб повністю розкрити потенціал ароматів.
Цей процес мінімізує жир та максимізує смак, що призводить до отримання висококонцентрованої, ароматної, а також високофункціональної молочної добавки, яку ми застосовуємо для виготовлення «вареної» групи асортименту нашої ковбасної продукції.
Ну і звичайно хочеться підкреслити, що молоко, яке використовується для приготування даного концентрату, поставляється з прилеглих ферм штату Вісконсін.
Саме завдяки цій американській розробці, ви можете почути ті неповторні «ноти» аромату вершків, молока або вершкового масла в продукції «НПК Легенда» !